Cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes
Klasický český dezert – Laskonky Křehké laskonkové korpusy jsou perfektní jako samotný dezert, nebo je můžete naplnit svým oblíbeným krémem a vytvořit tak vynikající zákusek....
Křehké bezlepkové kokosky Tyto křehké kokosky s jemně karamelizovaným povrchem a vláčným kokosovým vnitřkem jsou ideální volbou pro milovníky dezertů. Můžete je podávat...
Sladká tečka pro každou příležitost Pusinky z Cukrárny Myšák jsou ideální sladkostí pro polední pauzy, rodinné oslavy i zdobení dortů a dezertů. Každý kousek je stejně křehký,...
Tradiční kočičí jazýčky s moderním nádechem Naše tradiční čokoládová cukrovinka dostala moderní twist díky jemné růžové barvě. Kočičí jazýčky s vůní šťavnatých jahod vám...
Rakvičky – Sladká nostalgie. Pro mnohé je to retro zákusek, který okamžitě vyvolá vzpomínky na dětství a návštěvy cukráren o víkendech. Jakmile přidáte na naše rakvičky...
Lískové oříšky z Piemontu. Není náhoda, že jsme si pro lískové oříšky jeli právě do Piemontu. Jsou neodolatelně voňavé, jemné a hlavně chutné. Proto jsme se vydali na sever...
Čokoládové pralinky – sladká chuť Itálie Co na srdci, to na jazyku – a v Itálii to platí dvojnásob. Nechte se unést do světa bezstarostné dolce vita s čokoládovými pralinkami z...
Mandle z Avoly – skutečná lahůdka. Mandle z Avoly, to je něco jako vanilka z Madagaskaru, pistácie z Bronte nebo lískové ořechy z Piemontu. Lepší nikde jinde na světě...
Výjimečná kolekce nugátových pochoutek V této krabičce na vás čekají tři delikatesy: pistáciový nugát s bílou čokoládou, lískovo-oříškový nugát s mléčnou čokoládou a mandlový...
Mandle Avola – Nejkvalitnější mandlové máslo Mandle z Avoly jsou považovány za nejlepší na světě, stejně jako pistácie z Bronte nebo lískové ořechy z Piemontu. Osobně jsme je...
Kočičí jazýčky – vzpomínka na dětství Tento nostalgický dezert vrací vzpomínky na dětství, kdy každá babička schovávala sladké překvapení. Kočičí jazýčky si zachovaly svůj...
Křupavé máslové sušenky se skořicí a kakaem Delikátní křupavé máslové sušenky s jemným dotekem skořice a kakaa, které evokují tradiční chutě domova. Jsou ideální pro vánoční...
Pistácie Bronte DOP – Smaragdové bohatství v másle Pistácie z Bronte jsou jako smaragdy – zářivě zelené, vzácné a neodolatelné. Proto pro ně jezdíme až na Sicílii a vytváříme z...
Sladká neřest bez výčitek – Lískové oříšky z Piemontu Tato lahodná pochoutka je vyrobená výhradně z piemontských lískových oříšků, které jsou přirozeně sladké a voňavé. Jemným...
Pistácie z Bronte – skvost mezi oříšky Když vám povíme, že pistácie z Bronte jsou jako smaragdy, nebudeme přehánět – jsou opravdu zářivě zelené, voňavé a neodolatelné. Proto...
Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem