Jahodové jazýčky - Cukrárna Myšák - 60g
Kód: MYS-JAHODOVE-JAZYCKYSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Bílá čokoláda s příchutí růžových jahod
Použili jsme výjimečně jemnou bílou čokoládu od Valrhona, která svou chutí dokonale ladí s přirozenou svěžestí růžově zbarvených kočičích jazýčků. Namísto umělých barviv využíváme přírodní lyofilizované jahody, které si díky šetrnému procesu zachovávají svou bohatou chuť a vůni.
Rozplyňte se s každým kouskem
Díky jemnému tvaru se každý jazýček doslova rozplyne na jazyku a zalije vaše chuťové buňky sladkým, svěžím zážitkem. Sametová bílá čokoláda se dokonale doplňuje s chutí čerstvých jahod, což zaručuje neodolatelnou kombinaci.
Růžová je pro všechny!
Tyto jahodové kočičí jazýčky nadchnou každého milovníka sladkého a růžového. Jsou ideální pro ozdobu dortů, pohárů nebo si je můžete dopřát jako lahodný pamlsek kdykoli během dne.
Tradice v moderním provedení
Naše cukrovinky jsou spojením letité tradice a moderního designu, který vzdává hold prvorepublikovým sladkostem. S pečlivě vybranými ingrediencemi a bez kompromisů v kvalitě se snažíme nabídnout to nejlepší z klasické cukrářské výroby.
Složení: Mléčná čokoláda Valrhona s jahodami. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 37%.Složení: cukr, kakaové máslo 37,9%, jahodový prášek 14,2%, emulgátor: slunečnicový lecitin
Alergeny: Sojové boby, Mléko, Obiloviny obsahující lepek, Skořápkové plody
Skladování: Skladujte v suchu a v chladu, při teplotě 15–18 °C
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2272 kJ / 544 kCal |
Tuky | 33 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 55 g |
z toho cukry | 44 g |
Bílkoviny | 7 g |
Sůl | 0,2 g |
Vláknina | 0 g |
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prémiová čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Obsah: | 60g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes