Lanýžová hruška - 10% lanýže - 110g
Kód: TM-S0463Detailní popis produktu
Dokonalá harmonie chutí
Lanýžová hruška je skvělým doplňkem podzimní a zimní kuchyně. Výborně se hodí k zvěřině, jako je jelení steak nebo kančí guláš, ale také k červenému zelí či luxusním sýrovým talířům. Vyzkoušejte ji i na placku s krémovým kozím sýrem a červenou cibulí pro nezapomenutelný zážitek!
Sladké potěšení pro mlsné jazýčky
Pro milovníky sladkých pochoutek je lanýžová hruška dokonalým doplňkem k dezertům. Ať už k teplému čokoládovému dortu, mousse au chocolat nebo vyšlehané šlehačce podávané k teplému tvarohovému štrúdlu, vaflím či palačinkám – přidejte ji a každé sousto bude nezapomenutelné!
Vyrobeno s láskou a péčí
Naše produkty jsou vyráběny s láskou a procházejí přísnými kontrolami kvality. Veganská lanýžová hruška je připravována z čerstvých surovin bez umělých přísad a konzervantů. Přesvědčte se sami o její jedinečné chuti!
Recept: Čerstvý kozí sýr zapečený v listovém těstě s hřibovou hruškou
Suroviny:
- 4 plátky listového těsta, čerstvé
- 200 g čerstvého kozího sýra
- 1 vejce, oddělené
- 1 větvička rozmarýnu
- 2-3 polévkové lžíce hřibové hrušky
- volitelně: hřibový med
Pro 4 osoby jako mezichod
Doba přípravy: 15-20 minut
Příprava:
Krok 1: Plátky listového těsta rozložte na pracovní plochu, oddělte vejce a potřete okraje plátků těsta bílkem.
Krok 2: Smíchejte čerstvý kozí sýr s 2-3 polévkovými lžícemi hřibové hrušky. Přidejte nasekaný rozmarýn a pokud máte, můžete přidat také trochu hřibového medu. Směs navrstvěte doprostřed těsta. Okraje těsta složte tak, aby zabalily náplň, a vytvořte dekorativní tvar.
Krok 3: Potřete vrchní stranu balíčků žloutkem a pečte v troubě předehřáté na 160 °C (horkovzduch) po dobu 15-20 minut. Podávejte teplé.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 723 kJ / 172 kcal |
---|---|
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 41,9 g |
z toho cukry | 40,2 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Sůl | 0 g |
Další informace:
Hmotnost produktu: 0,22 kg
Obsah: 110 g
Složení: hruška 59 %, cukr, lanýže 10 %, želírovací činidlo: pektin, aroma, modifikovaný škrob, konzervační látka: kyselina sorbová, antioxidant: kyselina citronová.
Alergeny: Žádné.
Výrobce: Die Trüffelmanufaktur, Inh. S. Backes-Keck e.K. - Leonhardstr. 8a - D-89362 Offingen
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a pesta |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
Obsah: | 110g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Luxusní lanýžové delikatesy
Truffelmanufaktur je německá značka vyrábějící prémiové lanýžové delikatesy v bavorském Švábsku. Od roku 2008 se zaměřujeme na ruční výrobu luxusních produktů pro náročné gurmány. Naši zakladatelé, Susanne Backes a Alexander Keck, kombinují odborné znalosti s vášní pro lanýže. Vyrábíme více než 30 druhů produktů, jako je lanýžové máslo, oleje, šunky a další speciality, vždy s vysokým obsahem čerstvých lanýžů. Díky pečlivému výběru surovin a tradičnímu řemeslu přinášíme na váš stůl jedinečnou chuť a kvalitu.