Lískové oříšky TGT Piemont - Cukrárna Myšák - 100g
Kód: MYS-LISKOVE-ORISKY-TGT-PIEMONTDetailní popis produktu
Oříšky světové kvality
Lískové oříšky z italského Piemontu vynikají nasládlou chutí a intenzivním aroma. U této prvotřídní ingredience jsme se rozhodli, že vám je chceme nabídnout i samotné. Ať už si je zpracujete do vlastních výrobků, nebo je budete mlsat tak, jak jsou.
Premianti z Piemontu
Lepší oříšky než ty s označením TGT Piemont na světě nenajdete, proto pro ně jezdíme přímo do Itálie. Dohlížíme na jejich pěstování, sklizeň i pražení, aby se k vám dostaly ve své nejlahodnější podobě a neztratily nic ze své jedinečné chuti, vůně a výživové kvality.
Mlsání hned po ránu
Lískové oříšky můžete přidat na snídaňové kaše, na vafle či palačinky. Hezky křupnou také třeba v granole nebo jogurtu s medem. A vůbec se nebudeme zlobit, pokud je budete mlsat jen tak samotné.
Pečlivě vybrané ingredience
Lískové oříšky jsou neodmyslitelnou součástí mnoha našich zákusků. U Myšáka se můžete spolehnout, že pod rukama našich cukrářů prošel doslova každý oříšek. Věříme, že vám život osladíme jen opravdu kvalitními ingrediencemi, a neváháme pro ně vyrazit na konec světa.
Složení: Lískový ořech TGT z Piemontu 100 %
Alergeny: Skořápkové plody
Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2788 kJ / 676 kCal |
Tuky | 63 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,5 g |
Sacharidy | 7,5 g |
z toho cukry | 4,5 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 0,01 g |
Vláknina | 0 g |
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Obsah: | 100g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes