Lískovo oříškové máslo Piemont - Cukrárna Myšák - 170g
Kód: MYS-ORISKY-PIEMONT-MASLOSouvisející produkty
Detailní popis produktu
100 % lískových oříšků
Nasládlé a intenzivní oříšky z Piemontu jsou lehce upražené a šetrně rozemleté, aby vzniklo krémové a dokonale jemné máslo.
Nejlepší z Piemontu
Oříšky s označením TGT Piemont jsou nejlepší na světě. Dohlížíme na jejich pěstování, sklizeň i pražení, abyste si mohli vychutnat jejich plnou chuť.
Dokonalé pro každé ráno
Přidejte máslo do kaší, na palačinky nebo vafle. Je také skvělé s granolou či jogurtem nebo si jej jednoduše vychutnejte rovnou ze lžičky.
Pečlivě vybrané ingredience
U Myšáka jsou lískáče základem mnoha dezertů. Každý oříšek prochází rukama našich cukrářů, protože věříme, že kvalita je klíčem k požitku.
Složení: Lískový ořech TGT z Piemontu 100%
Alergeny: Skořápkové plody
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Spotřebujte do 1 měsíce po otevření.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2963 kJ / 718 kCal |
Tuky | 69 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6 g |
Sacharidy | 7 g |
z toho cukry | 4 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,02 |
Vláknina | 0 g |
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechová Másla |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
Obsah: | 170g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes