Mandle Avola - Cukrárna Myšák - 100g
Kód: MYS-MANDLE-AVOLADetailní popis produktu
Mandle jako žádné jiné
Mandle z Avoly rostou na rozpáleném jihovýchodě Sicílie, kde vane svěží vítr od moře. Díky tomu dozrávají dřív než jinde na světě, a mají tak před sklizní dostatek času, aby se u nich rozvinula nezaměnitelná a dokonale sladká chuť, které jiné mandle jen závidí.
Ručně sbírané na Sicílii
Mandle jsme si osobně nasbírali přímo na Sicílii. Když chcete to nejlepší, jinak to ani nejde. Zpátky v Praze jsme je pak pečlivě opražili a mleli tak dlouho, dokud nevzniklo božsky jemné máslo. Jejich počet je velmi omezený. Co jsme přivezli, to jsme zpracovali. A proto neotálejte s ochutnáním! Možná jich víc nebude.
Na ozdobu, nebo jen tak na mlsání
Mandle z Avoly jsou skvělé samy o sobě, třeba na mlsání k televizi, ale fantasticky se hodí také jako posypka do ovocných kaší či jogurtu s medem. Určitě stojí za to je vyzkoušet i na slano – třeba jako křupavou složku do letních salátů.
Poctivost v každém oříšku
Naše cukrárna vychází z tradice prvorepublikové cukrárny Františka Myšáka, a tak i my neustále hledáme ty nejlepší ingredience. Právě proto jsme si ty nejlepší mandle z Avoly dovezli až do Itálie. U nás nenajdete žádné náhražky či „vylepšováky“, ale poctivý přístup, který poznáte v každé ingredienci.
Složení: Sicilská mandle z Avoly 100 %
Alergeny: Skořápkové plody
Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2504 kJ / 606 kCal |
Tuky | 52,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,2 g |
Sacharidy | 5,4 g |
z toho cukry | 3,8 g |
Bílkoviny | 21,5 g |
Sůl | 0,03 g |
Vláknina | 0 g |
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Obsah: | 100g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes