Mléčné čokoládové jazýčky - Cukrárna Myšák - 60g
Kód: MYS-MLECNE-COKOLADOVE-JAZYCKYSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Naše není jen tak ledajaká čokoláda.
Francouzská čokoládovna Valrhona používá výhradně nejlepší kakaové boby, pečlivě vybrané z různých koutů světa. Tato mléčná čokoláda s 35% obsahem jemného kakaového másla a nádechem vanilky je přesně tím, po čem vaše chuťové pohárky touží.
Rozplývejte se blahem.
Díky tenkému, roztomilému tvaru se každý kousek jemně rozpustí na jazyku, přinášející radost z každého kousnutí. Čokoláda Valrhona přemění tuto radost v zážitek, který je něčím víc než jen sladkou chvilkou.
Potěšte své smysly.
Ať už chcete obdarovat babičku, potěšit své děti nebo si jen udělat radost, naše kočičí jazýčky jsou ideální volbou. Skvěle se hodí také k dekoraci dortů nebo na zmrzlinové poháry.
O Myšákovi
Tradice v jedné krabičce. Dlouholetá tradice cukrovinek se vrací v moderním provedení, přinášející vzpomínky na první republiku a časy, kdy se cukrářské umění snoubilo s nejvyšší kvalitou. Myškařské sladkosti se vyrábí pouze z nejlepších surovin, což zajišťuje nejen chuť, ale i nejvyšší kvalitu.
Složení: Mléčná čokoláda Valrhona Tropilia. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 29%. Složení: kakaové boby, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sojový lecitin, sušené plnotučné mléko
Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, Sójové boby, Mléko, Skořápkové plody
Skladování: Skladujte v suchu a v chladu, při teplotě 15–18 °C
Energetická hodnota | 2272 kJ / 544 kCal |
Tuky | 33 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 55 g |
z toho cukry | 44 g |
Bílkoviny | 7 g |
Sůl | 0,2 g |
Vláknina | 0 g |
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prémiová čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Obsah: | 60g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes