Nugátová bonboniéra (lískový ořech, sicilská mandle, pistácie) - Cukrárny Myšák - 90g
Kód: MYS-NUGATSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Hledáte malou sladkost s neodolatelným kouzlem?
Nic než ořechy, čokoláda a špetka soli Recepturu na dokonalý nugát za nás rozlouskli v Itálii – ty nejlahodnější a nejkřupavější oříšky totiž umí vypěstovat jen tam. Ručně sbírané pistácie z Bronte, mandle z Avoly a lískové oříšky Piemont jsou svatým grálem naší cukrářské dílny spolu s francouzskou čokoládou Valrhona. Plnou chuť sladkých ingrediencí pak vyzdvihuje jemný dotyk mořské soli.
Kvalita je oříšek
Pro pistácie s dokonalou texturou a smaragdově zelenou barvou, mandle s lahodně nasládlou chutí nebo lískové oříšky s tou správnou vůní a křupavostí jezdíme přímo k italským pěstitelům. Přiměřenou dávku slunce a mořského vzduchu totiž nic nenahradí, stejně jako ruční sklizeň a šetrné pražení.
Skvělá volba na každou příležitost.
Ať už hledáte něco malého k čaji, nebo chcete někoho potěšit, tyto delikatesy jsou perfektní. Jsou ideální jako malý dárek nebo jako součást slavnostního stolu.
Tradice v moderním stylu.
Vycházíme z tradičních českých cukrářských postupů a přidáváme moderní prvky. V Myšákovi pečlivě vybíráme suroviny a přinášíme vám sladkosti, které si zamilujete. Nechte se okouzlit naší novou kolekcí, která přináší chuť domova s dotekem cizích krajin.
Složení: Lískový ořech TGT z Piemontu, mléčná čokoláda 35% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin), mořská sůl /Sicilské mandle z Avoli, mléčná čokoláda 35% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin) , mořská sůl/ Pistáciový ořech z Bronte D.O.P, Bílí čokoláda 31% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné máslo, slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky), mořská sůl
Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, Sójové boby, Mléko, Skořápkové plody
Skladování: Skladujte v suchu a v chladu, při teplotě 15–18 °C
Energetická hodnota | 2555 kJ / 610 kCal |
Tuky | 41 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 16 g |
Sacharidy | 47 g |
z toho cukry | 44 g |
Bielkoviny | 11 g |
Soľ | 0,86 g |
Vláknina | 0 g |
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prémiová čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.09 kg |
Obsah: | 90g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes