Pistácie D.O.P. Bronte - Cukrárna Myšák - 100g

Kód: MYS-PISTACIE-BRONTE
349 Kč 349 Kč / 100 g
SKLADEM (>3 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Pistácie z Bronte – skvost mezi oříšky

Když vám povíme, že pistácie z Bronte jsou jako smaragdy, nebudeme přehánět – jsou opravdu zářivě zelené, voňavé a neodolatelné. Proto pro ně neustále jezdíme přímo na Sicílii a s pýchou je přidáváme do mnoha našich dezertů, děláme z nich másla, krémy a zmrzliny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bronte D.O.P – záruka původu

Sicilské pistácie Bronte D.O.P. mají ochranné označení původu – žádné jiné pistácie na světě nemají takovou barvu, vůni a strukturu. Vynikají unikátním chuťovým profilem, ve kterém se rozvíjí sladce oříšková chuť a jemné pražené tóny přecházejí do mírné slanosti. Neteleba dodávat víc.

Vzácná úroda, poctivá sklizeň

Každé dva roky se pistácie z Bronte ručně sbírají, a proto jsou tak výjimečné. Vulkanická půda na úpatí Etny dodává plodům bohaté výživové hodnoty a správnou chuť. Sklizeň je pečlivě načasována tak, aby se pistácie sbíraly ve své nejlepší zralosti.

Skvělá volba na každou příležitost

Pistácie z Bronte jsou skvělé nejen jako přísada do dezertů, ale i na slano – zkuste je přidat například do bazalkového pesta nebo jako posypku na ovocné kaše či jogurt. Stačí je také mlsat jen tak samotné a dopřát si gurmánský zážitek.

Poctivost v každém oříšku

V naší cukrárně Myšák si zakládáme na používání těch nejkvalitnějších ingrediencí. Ať už je to cokoliv, co dokážeme sehnat, záleží nám na původu a způsobu zpracování každé suroviny, aby výsledný produkt splnil naše nejvyšší standardy.

Složení: Pistáciový ořech z Bronte D.O.P. 100 %

Alergeny: Skořápkové plody

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 2935 kJ / 711 kCal
Tuky 42,58 g
z toho nasycené mastné kyseliny 5,49 g
Sacharidy 3,73 g
z toho cukry 2,26 g
Bílkoviny 16,44 g
Sůl 0,07 g
Vláknina 0 g

 

O značce

Cukrárna Myšák v Praze

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.

První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.

Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.

U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy
Hmotnost: 0.1 kg
Obsah: 100g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Cukrárna Myšák 

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.

První hosty přivítal cukrář Fran­tišek Myšák v roce 1911. Ti na jeho pome­ranč­ové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna poli­tic­kého režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.

Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes

 

logo-mysak

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz