Pistácie D.O.P. Bronte - Cukrárna Myšák - 100g
Kód: MYS-PISTACIE-BRONTEDetailní popis produktu
Bronte D.O.P – záruka původu
Sicilské pistácie Bronte D.O.P. mají ochranné označení původu – žádné jiné pistácie na světě nemají takovou barvu, vůni a strukturu. Vynikají unikátním chuťovým profilem, ve kterém se rozvíjí sladce oříšková chuť a jemné pražené tóny přecházejí do mírné slanosti. Neteleba dodávat víc.
Vzácná úroda, poctivá sklizeň
Každé dva roky se pistácie z Bronte ručně sbírají, a proto jsou tak výjimečné. Vulkanická půda na úpatí Etny dodává plodům bohaté výživové hodnoty a správnou chuť. Sklizeň je pečlivě načasována tak, aby se pistácie sbíraly ve své nejlepší zralosti.
Skvělá volba na každou příležitost
Pistácie z Bronte jsou skvělé nejen jako přísada do dezertů, ale i na slano – zkuste je přidat například do bazalkového pesta nebo jako posypku na ovocné kaše či jogurt. Stačí je také mlsat jen tak samotné a dopřát si gurmánský zážitek.
Poctivost v každém oříšku
V naší cukrárně Myšák si zakládáme na používání těch nejkvalitnějších ingrediencí. Ať už je to cokoliv, co dokážeme sehnat, záleží nám na původu a způsobu zpracování každé suroviny, aby výsledný produkt splnil naše nejvyšší standardy.
Složení: Pistáciový ořech z Bronte D.O.P. 100 %
Alergeny: Skořápkové plody
Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2935 kJ / 711 kCal |
Tuky | 42,58 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,49 g |
Sacharidy | 3,73 g |
z toho cukry | 2,26 g |
Bílkoviny | 16,44 g |
Sůl | 0,07 g |
Vláknina | 0 g |
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Obsah: | 100g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes