Pistáciové máslo Bronte - Cukrárna Myšák - 170g
Kód: MYS-PISTACIE-BRONTE-MASLOSouvisející produkty
Detailní popis produktu
100% pistácií
Pistácie Bronte DOP mají unikátní barvu, vůni a strukturu. Jejich sladce oříšková chuť s pryskyřicovými tóny přechází do mírné slanosti.
Vzácná sklizeň
Pistácie se v Bronte sklízejí ručně a pouze jednou za dva roky, díky vulkanické půdě Etna mají jedinečnou chuť i výživové vlastnosti.
Lahodné a zdravé mlsání
Perfektní pro zmrzlinu, dezerty nebo snídaňové kaše. Pistáciové máslo vyniká nejen skvělou chutí, ale i nutričními hodnotami.
Poctivost v každém soustu
U Myšáka vždy používáme ty nejkvalitnější suroviny s důrazem na původ a způsob zpracování.
Složení: Pistáciový ořech z Bronte D.O.P 100%
Alergeny: Skořápkové plody
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Spotřebujte do 1 měsíce po otevření.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2361 kJ / 585 kCal |
Tuky | 42,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,5 g |
Sacharidy | 28,8 g |
z toho cukry | 7,7 g |
Bílkoviny | 9,9 g |
Sůl | 0,3 g |
Vláknina | 0 g |
O značce
Cukrárna Myšák v Praze
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.
Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechová Másla |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
Obsah: | 170g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes