Pralinková bonboniéra (nugát, kaštan, kávový bonbon) - Cukrárna Myšák - 90g

Kód: MYS-PRALINKY
259 Kč
SKLADEM (>3 ks)
Můžeme doručit do:
24.10.2024
Možnosti doručení

Čokoládové pralinky – sladká chuť Itálie

Co na srdci, to na jazyku – a v Itálii to platí dvojnásob. Nechte se unést do světa bezstarostné dolce vita s čokoládovými pralinkami z prvotřídních surovin. V krabičce najdete trojí slast od každé ze tří příchutí: nugátovou pralinku z pistácií a mandlí, lískooříškový kaštan s piemontským oříškem a kávový bonbon s kávovým karamelem.

Detailní informace

Expedujeme do 24
Všechno zboží skladem
Vaší objednávku vyexpedujeme do 24 hodin od objednání.
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Pokud hodnota nákupu převýší Kč 2000,- máte od nás dopravu ZDARMA

Detailní popis produktu

Proč si vybrat právě tyto pralinky?

Pro prvotřídní suroviny jdeme světa kraj. Pistácie z úpatí Etny, mandle z Avoly a lískooříšky z Piemontu jsou zárukou nejvyšší kvality. Osobně dohlížíme na celý proces, od sklizně až po zpracování, abyste mohli vychutnat to nejlepší.

Vychutnejte si je po svém

Krabička pralinek osladí život každému, kdo se k ní dostane. Je ideální ke sdílení, ale záleží jen na vás, jestli si tu slast necháte pro sebe nebo nabídnete i ostatním.

Propracované do detailu

Poctivé řemeslo začíná u pečlivě vybraných ingrediencí, které jsou pěstovány s láskou. Čokoládové pralinky z Cukrárny Myšák jsou výsledkem spolupráce s italskými farmáři, francouzskými čokoládovnami a českými pražírnami – skutečný kulinářský skvost.

Složení

Neodolatelná souhra čokolády, oříšků a kávy: Sicilské pistácie Bronte, sladké mandle z Avoly, lískooříšky z Piemontu a kávová zrna z pražírny Nordbeans – to vše se snoubí v každém kousku.

Složení - Nugát - Pistáciový ořech Bronte D.O.P, Bílí čokoláda 31% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné máslo, slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky), Lískový ořech TGT Piemont, mléčná čokoláda 35% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin) .Kávové zrno - Valrhona mléčná čokoláda 35% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin), Valrhona hořká čokoláda 62%(kakaové boby, cukr, slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky), cukr, Božkov tuzemský, káva. Kaštan - Valrhona hořká čokoláda 62%(kakaové boby, cukr, slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky), mléčná čokoláda 35% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin), Lískový ořech TGT z Piemontu, mořská sůl

Alergeny - Obiloviny obsahující lepek, Sójové boby, Mléko, Skořápkové plody

Skladování: Skladujte v suchu a v chladu, při teplotě 15–⁠18 °C

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 2257 kJ / 611 kCal
Tuky 38 g
z toho nasycené mastné kyseliny 18 g
Sacharidy 56 g
z toho cukry 52 g
Bílkoviny 9 g
Sůl 0,11 g
Vláknina 0 g

 

 O značce

Cukrárna Myšák v Praze

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.

První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.

Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.

U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.

Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.1 kg
Obsah: 90g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Cukrárna Myšák 

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.

První hosty přivítal cukrář Fran­tišek Myšák v roce 1911. Ti na jeho pome­ranč­ové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna poli­tic­kého režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.

Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes

 

logo-mysak

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz